Ponuda

Osnovna djelatnost pekare "Varaždinke" je proizvodnja kruha, peciva, dizanih orahnjača i makovnjača, zlevki, pita,bureka sir-meso-bosanski na čiju smo kvalitetu izrade jako ponosni. U svim trgovinama nudimo dnevno svježe pekarske proizvode svih vrsta kao i mliječni asortiman te sokove drugih proizvođača. Zadovoljstvo nam je istaknuti da u vlastitiom asortimanu trenutno nudimo 60 vlastitih proizvoda za svačiji ukus...

Osim kupovine u našim trgovinama rado ćemo primiti i veće narudžbe za:

  • svatove
  • blagdane
  • rođendane

koje ćemo ujedno dostaviti kako biste i za vaše najvažnije proslave imali osiguran svjež, i samo za Vas spravljen kruh ili peciva.

KRUH spravljamo sa posebnom pažnjom kako bi svima nama  svakodnevna potreba bila mnogo više od samo toga već pravo zadovoljstvo. Uz dvadesetak vrsta kruha od klasičnog bijelog, polubijelog ili kukuruznog nudimo i razne pod vrste spravljene od mješavina nekoliko vrsta brašna koje će  zadovoljiti i najzahtjevnije nepce (BAKIN KRUH, CIABATTA,KLIPIĆI, LISNATA PECIVA, DOMAĆI MLINCI, MRVICE I KORE ZA SAVIJAČE...)

Certifikat

CERTIFIKAT HACCP

Pekara Varaždinka je među prvim manjim pekarskim tvrtkama u Varaždinu koja je uvela certifikat HACCP na koji smo jako ponosni. Asortiman zdrave, sigurne hrane i držanja koraka sa svjetskim trendovima je tvrtka koja zadovoljava najstrože kriterije europskog tržišta, a certifikat za higijenu i kvalitetu HACCP prema međunarodnim normama to i dokazuje.

Posao

TRAŽITE POSAO?

Marljiv ste, samostalan, snalažljiv i vjeran radnik? Tražite posao? Javite nam se putem elektroničke pošte i priložite nam svoju zamolbu i životopis kako bismo lakše stupili u kontakt i odgovorili u najkraćem mogućem roku.

Svoje zamolbe šaljite na:
posao@pekaravarazdinka.hr